Je souvislost mezi Introu nápojem a čínskou medicínou?

Ano. Některé extrakty bylin obsažené v bylinném nápoji INTRA byly užívány na císařském dvoře a jsou dodnes používány v čínské medicíně. 

Tradiční čínská medicína je základem bylinného tonika INTRA. Intra obsahuje byliny hojně používané po tisíce let v Číně. Léčili se jimi chudí i bohatí. Používaly se dokonce při boji o moc u dvora. Vědělo se, jaká síla v nich tkví, a tak měli čínští císaři své dvorní bylinkáře. Bylinné směsi byly prověřeny po tisíce let a to nejlepší ze starých receptů se nám dochovalo dodnes (Intra a její receptura je právě založena na těchto zkušenostech).  I tehdy trpěli lidé bolestmi, měli vyrážky a psychické problémy. Hledaly se kombinace bylin, zkoušely jejich účinky a my máme teď možnost využít osvědčený bylinný recept INTRA z 23 bylinných extraktů.

Síla INTRA bylin a jejich rozdíl od farmak

Tkví ve složení směsi, ve vzájemné kombinaci a u některých hůře léčitelných stavů i v obrovských dávkách bylin. Při studiu starých receptů se až tají dech nad genialitou dávných autorů.
Většina bylin v těle působí pomaleji než farmaka. Jejich úkolem je „přemluvit“ daný orgán či tkáň, aby se daly na správnou cestu, zprůchodnit cestu pro energii přes různé blokády (myomy, cysty, výhřezy, ale i psychické bloky). Kde proudí energie – tam je zdraví.

Farmaka mají různé funkce. Např. dodáváním některých hormonů je tělo přestane produkovat a daná tkáň se zeslabí. Pokud se farmaky tlumí vnímání problému, může se nemoc projevit jinde s větší intenzitou. Je nutné řešit příčinu. Některé léky jsou však nezbytné a je dobré si určit hranice, popř. lze snížit ve spolupráci s lékařem dávkování.

Převážná část našich klientů není zdravých. Chodí k lékařům a požívají léky, obvykle několik najednou. A většina z nich ani neví a nezajímá se, zda je lék účinný, co obsahuje, jaké má vedlejší účinky. Co je příčinou? Pohodlí, protože nemusí pro svou léčbu udělat nic než brát léky. Doba se ale mění a mnozí začínají hledat odpovědi.

Pokud se nakonec někteří rozhodnou pro doplněk stravy Intra, tak chtějí být zdraví rychle nejlépe do týdne. Nedochází jim, že to, co léta neřešili, nejde smazat za týden. Intra vyžaduje čas a trpělivost. Dlouhodobé užívání a pravidelnost se vyplatí. Pokud vyřešíte své zdravotní problémy, nezapomeňte Intru dále užívat. Prevence se vyplatí. Narušená rovnováha se upravuje roky…

Vaše Regina

www.intra-lekarna.cz